Ismét tájékoztató Fórum a „Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez”

Send by emailPDF változat

Tisztelt Olvasó!

A Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztési Operatív Program keretében megjelent a KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 kódszámú „Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez” című támogatási felhívás módosítása, az alábbi linken érhető el: 

https://www.palyazat.gov.hu/kfop-121-vekop-16-csatlakoztatsi-konstrukci-az-nkormnyzati-asp-rendszer-orszgos-kiterjesztshez

A támogatási kérelem benyújtási időszaka: 2017. február 6. – 2017. március 6.

 

A támogatási konstrukcióval kapcsolatosan a Belügyminisztérium, a Magyar Államkincstár és Közigazgatási Programok Irányító Hatóság által közösen szervezett tájékoztató rendezvényre kerül sor a 2016. februárjában az ASP rendszerhez 2. körben csatlakozó önkormányzatok számára 8 helyszínen (Budapest, Miskolc, Nyíregyháza, Zalaegerszeg, Pécs, Szeged, Győr, Kaposvár.)

A tájékoztató nap célja, hogy segítséget nyújtson KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 felhívásra támogatási kérelmet benyújtó szervezeteknek a felhívásban és a kapcsolódó mellékletekben bemutatott szakmai, pénzügyi, és adminisztratív feltételek értelmezésében, valamint a támogatási kérelem benyújtásának folyamatával kapcsolatban.

A tájékoztató napon történő részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyhez kapcsolódó link és határidő az érintett önkormányzatoknak megküldött meghívóban található. A rendezvényre Közös Önkormányzati Hivatalonként, illetve Polgármesteri Hivatalonként maximum 2-3 fő részvétele biztosított. A jelentkezések rögzítése érkezési sorrendben történik.